И във втория от серията почивни дни за Великден има интензивно движение

...
И във втория от серията почивни дни за Великден има интензивно движение
Коментари Харесай

Интензивно движение по магистралите: На АМ Тракия има два проблемни участъка

И във втория от серията почивни дни за Великден има интензивно придвижване по автомагистралите и към контролно-пропускателни пунктове. На Автомагистрала " Тракия “ има два проблематични сектора – места, на които се правят ремонтни действия – на км 20 и на км 346. На Автомагистрала " Хемус “ поправки има на км 33 и км 338. В тези сектори на 14 април се стигна до тапи и километрични опашки от чакащи коли.

Засилени ограничения за сигурност има в цялата страна по време на великденските празници. Пътната полиция ще управлява трафика, както и ще следи за приложимост на алкохол и опиати. Създадена е организация поради засиления трафик по граничните пунктове. Патрули и камери има на доста места по автомагистралите и основните пътища.

Интензивно е придвижването на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Русе " и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кардам " на границата с Румъния за товарни коли. Нормален е трафикът на граничните контролно-пропускателни пунктове с Гърция, Сърбия, Турция и Република Северна Македония, оповестиха от Граничната полиция.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР